VOORWOORD

Het jaar 2019 stond in het teken van funderingen leggen voor dat geluk. Heel zichtbaar in bijvoorbeeld de wijze waarop we in de wijk met onze klanten willen werken aan hun eigen doelen. Hoe we radicaal vernieuwen in de verpleeghuiszorg kwam prachtig in beeld in de documentaire ‘De Heikanteling’ waarin het verhaal van bewoner en familie centraal staat.

Een fundering voor geluk 

Je eigen vertrouwde omgeving, je eigen gewoonten en je eigen wensen: dat zijn de bouwstenen die het leven zinvol maken, lichtpuntjes in je zoektocht naar geluk. Je eigen gewoonten, waarop je regie wilt houden. Je eigen omgeving, die jouw waarde als individu zo tastbaar maakt. En je eigen wensen en de vrijheid om daar nog steeds naar te leven: Regie, waardering en vrijheid gaan in hand met onze klantbelofte Leven zoals u wilt.

Een fundering: je ziet ‘m niet, maar hij is onmisbaar voor een stevig gebouw. In 2019 hebben we ook heel hard gewerkt aan dat voor de klant vaak minder zichtbare deel. Na jaren van zoeken, ontwerpen en voorbereiden presenteerden we in het najaar onze aanpak van wijkverpleging onder de noemer Wijkverpleegkundig Meesterschap.

Geluk kun je niet vastpakken, kun je ook niet altijd zien. Maar soms is echt geluk gewoon niet te missen. Zo is het ook met onze eigen zoektocht naar het geluk van klant en medewerker. In deze terugblik nemen we u graag mee terug naar de mooie, uitdagende en inspirerende momenten van het afgelopen jaar. Veel kijk- en leesplezier!En cruciaal voor goede, zinvolle zorg is een team dat samenwerkt en een organisatie die dat faciliteert. Dat realiseerden we in 2019 onder de noemer ‘anders ondersteunen’ en door te investeren in nieuwe methodes van innovatie, waarin we vanuit verschillende disciplines zoeken naar nieuwe oplossingen voor de zorg van morgen.

Renée Wilke & Maarten van Rixtel
Raad van bestuur Sensire

Wie wij zijn

Verloop drukkerij is een modern bedrijf met oog voor communicatie. In onze reclamestudio geven onze vormgevers op creatieve wijze vorm aan de wensen en ideeën van de klant. Het aantal lezers van digitale media wordt steeds groter. Voor Verloop drukkerij is dit aanleiding om onze dienstverlening uit te breiden met online publicaties.
Volledig scherm