BEELDEN VAN EEN VERPLEEGHUIS

Of is het een huis zoals thuis, waar je je leven kunt blijven leiden ‘net als thuis’? In je eigen leefritme met eigen gewoonten en een zinvolle invulling van je dag. Een thuis waar je nog steeds deel uitmaakt van je netwerk en betrokken blijft bij de samenleving. Waar je samen kunt blijven wonen met je partner. En je simpelweg ‘gewoon’ naar buiten kan. Daarover gaat de film ‘Deur op een kier’ op De Lindenhof. 

Vraag aan het panel
op de Dag van de Klant:

‘Maken verzorgenden en verpleegkundigen onderdeel uit van de leefgemeenschap binnen wonen met zorg?’
‘Of komen ze er alleen maar werken?’
‘Is wonen waar en met wie je wilt een logische volgende stap in Leven zoals u wilt?’
‘En hoe is dat dan in de wijk?’

Als je aan een verpleeghuis denkt, heb je daar een bepaald beeld bij. Welke reacties krijg je bijvoorbeeld als je op een verjaardag vertelt dat je in een verpleeghuis werkt? 

Zien mensen een verpleeghuis, en misschien jij ook, aIs een plek waar je heen ‘moet’ als je thuis niet meer kan wonen? Een ‘laatste station’, waar wij het zorgen overnemen van familie/mantelzorgers en sommige dingen misschien ineens niet meer kunnen of mogen?

Wie wij zijn

Verloop drukkerij is een modern bedrijf met oog voor communicatie. In onze reclamestudio geven onze vormgevers op creatieve wijze vorm aan de wensen en ideeën van de klant. Het aantal lezers van digitale media wordt steeds groter. Voor Verloop drukkerij is dit aanleiding om onze dienstverlening uit te breiden met online publicaties.
Volledig scherm